ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνολικά 37 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη την χώρα. Από αυτές, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι 34 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη τρεις.
Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.
Τέλος, η Πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες, “να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών”.
Διαβάστε επίσης:
Κεχαγιά: Να απαντήσει το Μαξίμου αν βρίσκει κάτι “μεμπτό” στο πόθεν έσχες του Κασσελάκη
Ινδία: Συμμαχία για τον έλεγχο της Βουλής αναζητάει ο Μόντι
Τουρκία: Το Συνταγματικό Δικαστήριο έκρινε άκυρα πολλά Προεδρικά Διατάγματα του Ερντογάν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- To παρασκήνιο για το κόμμα Τσίπρα, ο Καμμένος και το Bella Ciao, ποιος πληρώνει τους «27» της Γάζας και πότε θα στηθούν κάλπες
- Η απάντηση της κυβέρνησης στον Τσίπρα και το δίπολο των εκλογών
- Άδωνις Γεωργιάδης: Η αξιολόγηση, το ρεκόρ και οι μεταμοσχεύσεις
- Χρυσές λίρες: Οι τιμές στα ύψη αλλά οι αγοραστές σπανίζουν – Τα στοιχεία της Τ.τ.Ε και η αξία των συναλλαγών
