ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πτώση σημείωσαν οι ευρωπαϊκές μετοχές σήμερα στο ξεκίνημα των συναλλαγών, καθώς η υποχώρηση των τιμών του αργού παρέσυρε πτωτικά τις μετοχές ενέργειας.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 σημείωσε πτώση 0,4% στις 10:20 ώρα Ελλάδας, διακόπτοντας το τριήμερο ανοδικό σερί.
Οι μετοχές των εταιριών ενέργειας υποχώρησαν 1,9% σε χαμηλό δύο μηνών, ακολουθώντας την πτώση άνω του 1% των τιμών του πετρελαίου.
Η μετοχή του βρετανικού πετρελαϊκού κολοσσού BP υποχώρησε κατά 2,7% αφού ο οίκος S&P Global αναθεώρησε προς τα κάτω τις προοπτικές για την πιστοληπτική αξιολόγησή του.
Διαβάσε επίσης:
Χρηματιστήριο: Άνοιγμα σε νέα υψηλά για την Optima, αλλά πιέσεις στις άλλες τράπεζες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Οι οίκοι ανεβάζουν τον πήχη – Τιμές στόχοι έως 5,40 ευρώ και ανάπτυξη από το εξωτερικό
- Εθνική Τράπεζα: Το «κρυφό χαρτί» των 1,8 δισ. ευρώ και τιμές στόχοι έως 18,75 ευρώ
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξοδέψει ως τώρα 24,5 εκατ. ευρώ για τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού
- To deal των 408 εκατ. ευρώ! Άρσεναλ και Emirates μαζί έως το 2033
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.