ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε πέντε συλλήψεις ανηλίκων που κατηγορούνται για ληστείες κατά συναυτουργία προχώρησε η Αστυνομία την Παρασκευή (1/6) και το Σάββατο (2/6).
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή το βράδυ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν στην Καλλιθέα τρεις ανήλικους, ηλικίας 17, 16, 14 ετών, κατηγορούμενους για ληστεία σε βάρος ενός ανηλίκου. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι κατηγορούμενοι πλησίασαν έναν ανήλικο που περπατούσε και με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και διέφυγαν. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.
Επιπλέον, χθες το πρωί συνελήφθησαν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, δύο ανήλικοι, ηλικίας 16 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν 20χρονο που κινούταν πεζός και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρυσή αλυσίδα και διέφυγαν. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, που έσπευσαν στο σημείο, τους εντόπισαν σε κοντινό σημείο και τους συνέλαβαν.
Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Πορτογαλία: Σύγκρουση δύο μικρών αεροπλάνων κατά τη διάρκεια επίδειξης
Σχοινιάς: Πτώμα άνδρα με βάρος 10 κιλών στο πόδι εντοπίστηκε στη θάλασσα
Ισραήλ: Ταξιδιωτική οδηγία για τις Μαλδίβες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Super Micro Computer: Πρόβλεψη για «τρύπα» $7 δισ. λόγω Nvidia – Καταρρέει η μετοχή
- Οδηγούμε το Subaru Crosstrek
- Alpha Βank: Αυτοί οι παράγοντες θα φέρουν ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών
- Διεθνής Τύπος για την εισαγωγή της METLEN στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου: «Eξαίρεση που δείχνει τον δρόμο»
