ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαρινάκης: Στόχος η στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας – Σε δημόσια διαβούλευση το σ/ν για την αδειοδότηση των περιφερειακών ΜΜΕ
Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, σχετικά με ανάρτησή του, κατά την οποία, όπως είπε, υποδείκνυε στους δημοσιογράφους τι πρέπει να ρωτήσουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο πλαίσιο της διακαναλικής συνέντευξής του νωρίτερα το πρωί, εξαπέλυσε σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα του Tik Tok ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.
Στην ίδια ανάρτησή του, ο κ. Μαρινακης επισημαίνει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανακοινώσει εάν θα παραχωρήσει και αυτός διακαναλική συνέντευξη.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη:
«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διακαναλική συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στα Χανιά. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και από πανελλαδικής εμβέλειας Μέσα και από τοπικά Μέσα για ζητήματα ευρωεκλογών, Ευρώπης, τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και ζητήματα εσωτερικής πολιτικής.
Χωρίς βέβαια ποτέ να αποχωρήσει αν η ερώτηση δεν του αρέσει. Το φοβερό ποιο είναι; Λίγο πριν τη συνέντευξη Τύπου, ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης, ο κ. Κασσελάκης, έκανε μία δημοσίευση όπου υποδείκνυε στους δημοσιογράφους ποιες ερωτήσεις πρέπει να γίνουν στη συνέντευξη Τύπου.
Πέραν του πρωτοφανούς, – ένας άλλος πολιτικός να υποδεικνύει στους δημοσιογράφους πώς θα κάνουν τη δουλειά τους, αυτό αξιολογείται-, είναι ο ίδιος άνθρωπος που, όταν δεν του αρέσουν οι ερωτήσεις αποχωρεί και βέβαια, αν δεν κάνουμε λάθος, δεν έχει ανακοινώσει την διενέργεια διακαναλικής συνέντευξης Τύπου. Είναι αυτό που ακολουθεί και σε άλλες περιπτώσεις, δηλαδή ενώ “δεν κάνω διακαναλική συνέντευξη Τύπου, κάνω υποδείξεις για τις συνεντεύξεις Τύπου των άλλων”, “ενώ δεν έχω δώσει ακόμα όπως έχω υποσχεθεί στη δημοσιότητα το δικό μου πόθεν έσχες, μπορώ και κατηγορώ για το πόθεν έσχες των άλλων”, όπως του Πρωθυπουργού, το οποίο ελέγχεται εδώ και 20 χρόνια».
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης δεν είδε τα επτά ερωτήματά μου, τα επαναλαμβάνω
Ν. Ανδρουλάκης: Οι πολίτες να επιλέξουν με πυξίδα την ελπίδα για τα καλύτερα
Σκέρτσος προς Κασσελάκη: Καταθέστε πριν τις ευρωεκλογές τη δήλωση περιουσιακής σας κατάστασης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Siemens: Προτεραιότητα σε ΗΠΑ και Κίνα αν η ΕΕ δεν προσαρμόσει τους κανόνες για Τεχνητή Νοημοσύνη
- ΔΥΠΑ: Την Τρίτη ξεκινούν οι αιτήσεις για 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού
- Μαρκόπουλος: Δεν θα περιφέρω τα πτυχία μου για να ικανοποιηθεί ο βούρκος – Είναι διαθέσιμα στην πρυτανεία του ΕΑΠ
- ΤτΕ: Αυξημένα κατά 70,7% τα έσοδα απο τον τουρισμό στο πρώτο δίμηνο του 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.