Τα «60’ Κίνα» γέμισαν με πρωτότυπες δράσεις και διασκέδασαν επιβάτες και επισκέπτες:

Ένας πελώριος δράκος ξεκίνησε τη διαδρομή του από τον σταθμό του προαστιακού και βρέθηκε ανάμεσα στους ταξιδιώτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου
Στο εντυπωσιακό LED WALL, προβλήθηκε Video art, το χαρακτηριστικό «koi fish» και οι εμπειρίες travel bloggers στην Κίνα.

Show κινεζικών πολεμικών τεχνών και αυθεντικό κινεζικό χορευτικό


H παραδοσιακή κινεζική τελετή τσαγιού και τα κινεζικά εδέσματα προσέφεραν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.
Η Κινέζα καλλιγράφος έγραψε αμέτρητα ονόματα ταξιδιωτών στα κινεζικά

Εικονική ξενάγηση στην Κίνα μέσω VR
Photo booth

Τέλος, όσοι απάντησαν στα Quiz με πρωτότυπες ερωτήσεις για την Κίνα, απέκτησαν από μια χαρακτηριστική κινεζική βεντάλια!
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης στη ΔΥΠΑ: Πρεσβεύουμε στην πράξη μια αγορά εργασίας χωρίς αποκλεισμούς
e-ΕΦΚΑ: Ως την Πέμπτη η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στη θερινή κατασκηνωτική περίοδο
Αυγενάκης: Η επισιτιστική επάρκεια αναγκαίος παράγοντας για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- To Ιράν ανακοίνωσε πως κλείνει ξανά τα Στενά του Ορμούζ
- Τζέι Ντι Βανς: Αναμένει να μεταβεί τις επόμενες ημέρες στην Ελβετία για διαπραγματεύσεις με το Ιράν
- ΔΑΟΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
- Νέα επίθεση Τραμπ στη Μελόνι: «Θέλει να ξαναγίνουμε φίλοι για να ανέβει στα γκάλοπ – Όχι, ευχαριστώ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.