ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αυξημένο ποσοστό στάθμισης στους δείκτες FTSE Russell θα συμμετέχει από 28 Μαΐου 2024 ο Όμιλος Mytilineos, μετά την ολοκλήρωση του πρόσφατου placement.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, με ημερομηνία 23 Μαΐου, κατόπιν των αλλαγών που επήλθαν στο μετοχολόγιο του Ομίλου, η Mytilineos θα παραμείνει στον δείκτης FTSE All World με αμετάβλητο συνολικό αριθμό μετοχών (138.211.404 μετοχές) και αυξημένο ποσοστό στάθμισης από 73,9561787071198% που ήταν σε 79,1655896469001%.
Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους δείκτες FTSE.
Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ από την έναρξη της συνεδρίασης την Τρίτη 28 Μαΐου 2024, δεδομένου ότι η Δευτέρα είναι ημέρα αργίας για το Λονδίνο, ενώ οι ΗΠΑ γιορτάζουν την Ημέρα των Πεσόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Protergia: Προάγγελος εξελίξεων στην αγορά ενέργειας η νέα ταυτότητα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οριακή αύξηση 1,3% στις αφίξεις στα ξενοδοχειακά καταλύματα τον Ιούνιο
- Metlen: Αγορά 70.000 ιδίων μετοχών έναντι 3.408.113,50 ευρώ
- Γεραπετρίτης: «Έχουμε την ισχύ να επιβάλουμε τα εθνικά συμφέροντα σε οποιοδήποτε πεδίο» (Βίντεο)
- Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: Στη ΔΕΘ ο οδικός χάρτης έως το 2030 – «Δεν συζητάμε τίποτα πέραν ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.