ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με επίσημη ανακοίνωσή της, έπειτα από σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Eurobank διαψεύσει τα περί ενδιαφέροντος της για την απόκτηση της βουλγαρικής τράπεζας First Investment Bank.
Στην ανακοίνωσή της η Eurobank αναφέρει:
Αναφορικά με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου για δήθεν ενδιαφέρον του Ομίλου Eurobank για την απόκτηση της Βουλγαρικής τράπεζας First Investment Bank AD («FIB»), η Eurobank Ergasias Υπηρεσιών και Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία («Eurobank Holdings») δηλώνει ότι τα υπόψη δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται εν συνεχεία της σχετικής από 22.5.2024 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Διαβάστε επίσης
Eurobank: Νέο στεγαστικό για τρίτεκνες οικογένειες στην ανατολική ακριτική Ελλάδα
Optima bank: Αγοράστε τις τράπεζες – Eurobank και Πειραιώς οι κορυφαίες επιλογές
Τράπεζες: Ποιους στόχους βάζουν τώρα Καραβίας, Ψάλτης, Μεγάλου και Μυλωνάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Iolcos Hellenic Maritime Enterprises: Ο Ανδρέας Πετράκης ο ιδρυτής και ο Θέμης Πετράκης ο διάδοχος
- Μάντσεστερ Σίτι – Αρσεναλ: Το ματς που κρίνει τίτλο και αλλάζει ισορροπίες στην Premier League
- Το νέο γήπεδο των 121 εκατ. ευρώ στη Βενετία και αλλάζει το μέλλον της Βενέτσια
- Quest: Πώς κινήθηκαν τα μεγάλα brands Apple-Xiaomi και οι προοπτικές για το 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.