ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε υπογραφή σύμβασης, συνολικού προϋπολογισμού €1,12 εκατ., με τον Δήμο Κορυδαλλού προχώρησε η Korinthian Foods, η μεγαλύτερη περιφερειακή ελληνική εταιρεία βιομηχανικής εστίασης.
Το έργο αφορά τα έτη 2024-2025 και έχει στόχο την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και απόρων μέσω της παροχής τροφίμων σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, στο Κοινωνικό Μαγειρείο, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στη δομή παροχής βασικών αγαθών και στο κέντρο ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων του Δήμου Κορυδαλλού.
Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών τροφίμων, όπως αρτοποιία & ζαχαροπλαστική, κατεψυγμένα προϊόντα, είδη κρεοπωλείου, οπωροπωλείου και παντοπωλείου, καθώς και ελαιόλαδο. Οι διανομές των τροφίμων έχουν ήδη ξεκινήσει και εκτιμάται ότι θα καλύπτουν σε καθημερινή βάση τις διατροφικές ανάγκες χιλιάδων δημοτών Κορυδαλλού.
Ο Ηλίας Κακογιάννης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Korinthian Foods δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Δήμο Κορυδαλλού για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην Korinthian Foods. Η παροχή τροφίμων υψηλής ποιότητας σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αποτελεί βασική προτεραιότητά μας. Διαθέτουμε μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία στην υλοποίηση ποικίλων και απαιτητικών έργων, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία διανομές τροφίμων σε πλήθος περιφερειακών ενοτήτων σε όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, διασφαλίζουμε την ομαλή και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση όλων των ωφελούμενων στα σημεία διανομής, αναγνωρίζοντας τη ζωτική σημασία που φέρει η συνεργασία μας για τους δικαιούχους που αφορά».
Σημειώνεται ότι, αξιοποιώντας την 20ετή εμπειρία και τεχνογνωσία της στην κάλυψη αναγκών σίτισης και προμήθειας τροφίμων, η Korinthian Foods συνεργάζεται με αρκετούς Δήμους και Περιφέρειες ανά την Ελλάδα για την προμήθεια τροφίμων και πρώτων υλών προς Κοινωνικά Παντοπωλεία και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.
Διαβάστε επίσης:
Korinthian Foods: Εκτίναξη κερδών στα 5,9 εκατ. ευρώ το 2023
Noval Property: Τα στρατηγικά πλεονεκτήματα που τη διαφοροποιούν
JOBmatch: 12 ερωτήσεις-απαντήσεις για την πλατφόρμα προσφοράς-ζήτησης σε τουρισμό και εστίαση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο Ευρωκοινοβούλιο η υπόθεση με τις καταγγελίες για πλαστές υπογραφές της Φωνής Λογικής – Η Λατινοπούλου έχει ζητήσει την άρση ασυλίας της
- Καναδάς: Δημιουργεί κρατικό επενδυτικό ταμείο για μεγάλα έργα
- Πετρέλαιο: Άνοδος με τα βλέμματα στην επανέναρξη ειρηνευτικών συνομιλιών για το Ιράν – Πάνω από 107 δολάρια το Brent
- ΗΠΑ: Κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας Τραμπ στον 31χρονο που συνελήφθη μετά την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.