ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίσκεψη στην Αλβανία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της επιτροπής Σύνδεσης και Σταθεροποίησης ΕΕ – Αλβανίας, ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ, Μανώλης Κεφαλογιάννης.
Σήμερα, ημέρα του Πάσχα, παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως στα Τίρανα, ενώ αύριο, Δευτέρα του Πάσχα, στις 11:00, θα επισκεφθεί, στις φυλακές του Φιέρι, τον συνυποψήφιό του, εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος, όπως αναφέρει ανακοίνωση του ευρωβουλευτή, «άδικα κρατείται εδώ και ένα χρόνο στις αλβανικές φυλακές».
Επίσης, «θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία για να συζητήσει μαζί τους θέματα που τους απασχολούν, όπως το περιουσιακό ζήτημα και το κράτος δικαίου στην Αλβανία», όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Ταξιδιωτική οδηγία για Γερμανία εν όψει του Euro 2024 – Φοβούνται τρομοκρατικά χτυπήματα
Χαμάς: Η αντιπροσωπία της θα επιστρέψει την Τρίτη στο Κάιρο για νέες συζητήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερρίκος Αρώνες: Στόχος χαρτοφυλάκιο 500 εκατ. ευρώ για τη Hellenic Properties
- Ψηφιακή Διακυβέρνηση: Πέντε μεγάλα έργα έως τον Μάιο του 2027 – Τι αλλάζει σε ΚΟΚ, φυσικές καταστροφές και «Διαύγεια»
- Wall Street: Τι δείχνει η ιστορία για τις μετοχές μετά τις ενδιάμεσες εκλογές
- Bitcoin: Σε χαμηλό επτά εβδομάδων μετά τις εκλογικές νίκες των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ – Πτώση έως 2,8%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.