Οι “Μαχητές” κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας του Survivor, χθες, Δευτέρα. Κάτι που σημαίνει πως στο συμβούλιο, εκείνοι που ψήφισαν για αποχώρηση κάποιου παίκτη τους, ήταν φυσικά οι “Διάσημοι”.
Από την ψηφοφορία, πρώτος υποψήφιος βγήκε ο Κώστας Κοκκινάκης, ενώ από την προσωπική ασυλία, που πλέον ανήκει μόνο σε έναν, ο Χρανιώτης, που την κέρδισε, ψήφισε προς αποχώρηση τον Μπο.
Η μάχη τους, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν θρίλερ σώμα με σώμα, όμως σύμφωνα και με την εκπομπή “Happy Day”, αυτός που αποχωρεί έστω και οριακά είναι ο Κώστας Κοκκινάκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Ο Αγγελόπουλος κοροϊδεύει τη Σάρα (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έξαλλη η οικογένεια του Αγγελόπουλου για τα όσα ακούγονται για τον παίκτη – Ο Ντάνος ήταν πάντα τίμιος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Γιατί είναι καθοριστική η συμβολή του PPF (Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο) σε έργα στρατηγικής σημασίας για τη χώρα, στον αέρα ο διαγωνισμός για την ΔΕΘ
- Φωτιά στη Νέα Τένεδο Χαλκιδικής – Σηκώθηκε ένα ελικόπτερο
- Μαρινάκης: Η αντίδραση απέναντι στις ψευδείς ειδήσεις και τη στοχοποίηση δεν είναι υπόθεση μόνο της κυβέρνησης
- ΟΠΕΚ+: Ανοίγει τη στρόφιγγα – Στο τραπέζι νέα αύξηση της παραγωγής με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα μετά τον πόλεμο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.