ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σταθερή είναι η αιμοδυναμική κατάσταση του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ο κ. Παπαδήμος δεν έχει παρουσιάσει επιπλοκές και νοσηλευεται στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας όπου και θα παραμείνει για το επόμενο 24ωρο.
Οπως ανακοίνωσαν χθες οι δύο επικεφαλής θεράποντες ιατροί, ο συντονιστής διευθυντής του Α΄ Χειρουργικού Τμήματος κ. Βασίλης Βουγάς και ο συντονιστής διευθυντής του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας κ. Νίκος Παπαευσταθίου, ο κ. Παπαδήμος θα παραμείνει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για τουλάχιστον δύο εικοσιτετράωρα, για καλύτερη παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας και κυρίως εξαιτίας του τραύματος στον δεξί του μηρό.
«Από το σύμπλεγμα των τραυμάτων που έχει, αυτό στον δεξί μηρό θα λέγαμε ότι είναι το πιο βαθύ. Το έχουμε περιποιηθεί και παρακολουθούμε την εξέλιξή του, η οποία φαίνεται ότι είναι ομαλή», ανέφεραν οι γιατροί.
Για αύριο έχει προγραμματιστεί χειρουργικός καθαρισμός των τραυμάτων του πρώην πρωθυπουργού.
Ο πρώην πρωθυπουργός τραυματίστηκε την Πέμπτη μετά από έκρηξη παγιδευμένου πακέτου την ώρα που μεταφερόταν με το συτοκίνητό του. Από την έκρηξη τραυματίστηκε ο ίδιος καθώς και δύο φρουροί.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες, το τρομοπακέτο στάλθηκε από το Κολωνάκι με αποστολέα που δεν συνδέεται με κάποιο γνωστό πολιτικό πρόσωπο ή οικονομικό παράγοντα.
Οι έρευνες στρέφονται στην οργάνωση “Συνωμοσία των Πυρήνων Φωτιάς” μέλη της είχαν αναλάβει την ευθύνη για την αποστολή τρομοπακέτων τον Μάρτιο σε αξιωματούχους και γραφεία θεσμών στην Ευρώπη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διαψεύδουν ότι ο παγιδευμένος φάκελος που παρέλαβε ο Παπαδήμος “πέρασε” από τη Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λουκάς Παπαδήμος: Από το Κολωνάκι εστάλη ο φάκελος -Τι δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Χρυσή Αυγή είναι ο λόγος που έκλεισαν τα επείγοντα και όχι ο Παπαδήμος (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιάννης Παναγόπουλος: «Δεν φεύγω. Είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος» – Αντεπίθεση για τα 73 εκατ., αιχμές για διαρροές και μήνυμα ενόψει συνεδρίου την άνοιξη
- Καιρός: Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
- Ξεκινά σήμερα η διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου – Την Ελλάδα εκπροσωπεί ο Σταύρος Παπασταύρου
- Ντόναλντ Τραμπ και Μελάνια συναντούν σήμερα τους στρατιωτικούς που αιχμαλώτισαν τον Ν. Μαδούρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.