ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την κρουαζιέρα στο σμαραγδένιο νησί της Ρόδου.
Εκτιμάται ότι θα προσεγγίσουν την Ρόδο 400 κρουαζιερόπλοια, παρά το γεγονός ότι ακυρώθηκαν κρουαζιέρες πλοίων που είχαν αφετηρία το λιμάνι της Χάιφα.
Ειδικότερα, θα καταπλεύσουν στη Ρόδο, τον Μάιο 40 κρουαζιερόπλοια, 49 τον Ιούνιο, 52 τον Ιούλιο και 62 τον Οκτώβριο.
Επισημαίνεται ότι από τον Ιανουάριο έως και σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 32 προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων τα οποία μετέφεραν συνολικά 31.614 επιβάτες.
Υπενθυμίζεται ότι κατά την περσινή χρονιά, αφίχθησαν 540.000 επιβάτες, έναντι 363.000 το 2022.
Διαβάστε επίσης:
Tourism Awards 2024: Τιμητική βράβευση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Υπογράφεται σήμερα η συμφωνία για την είσοδο του γαλλικού ομίλου Meridiam στην εταιρεία GSI
- Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Άνω των 20 δισ. ευρώ οι ρυθμίσεις οφειλών από την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας
- Eurostat: Η Βουλγαρία πρώτη στην ΕΕ στην καθημερινή χρήση καπνού η προϊόντων νικοτίνης – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα
- Νέες «βολές» Γεωργιάδη: Η γνωμοδότηση της Γραμματέως Θεσμών και Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ διαψεύδει τον Ανδρουλάκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.