ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ναυτιλιακή εταιρεία Thenamaris, του Κωνσταντίνου Μαρτίνου, ανάρτησε στο Linkedin φωτογραφίες από την επισκευή δύο πλοίων στη ναυπηγική μονάδα του Γιώργου Προκοπίου στα Ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.
Τα πλοία αυτά είναι τα «Seagrace» και «Seasprite».



Το «Seagrace» είναι Suezmax δεξαμενόπλοιο χωρητικότητας 157.700 dwt, μήκους 274 μέτρων και ναυπηγημένο το 2022.
Επίσης, το «Seasprite» είναι Aframax δεξαμενόπλοιο χωρητικότητας 113.998 dwt, μήκους 250 μέτρων και ναυπηγημένο το 2015.
Διαβάστε επίσης
Νικόλας Μαρτίνος: Η Thenamaris ενισχύει τον στόλο της με δύο νεότευκτα τάνκερ
ΟΛΠ Α.Ε.: Συνεχίζεται η αναβάθμιση της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα Υόρκη: Σφοδρό κύμα ψύχους – Τουλάχιστον 13 νεκρούς από υποθερμία
- Ο Μαχμούντ Αμπάς προκήρυξε τις πρώτες βουλευτικές εκλογές για το Εθνικό Παλαιστινιακό Συμβούλιο
- Πιτ Χέγκσεθ: “Πολλές νίκες μπροστά” για τη Blue Origin του Τζεφ Μπέζος
- Οι αγοραστές Bitcoin ETF καταγράφουν ζημιές 8% έως 9% καθώς εξασθενεί η πίστη στα crypto
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.