ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε, προ ολίγου, συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη, με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στο περιθώριο της συνόδου υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, συζητήθηκαν περιφερειακά και διεθνή θέματα, ο οδικός χάρτης της διμερούς συνεργασίας και η προετοιμασία της επικείμενης επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στην ‘Αγκυρα, τον Μάιο.
Διαβάστε επίσης:
Διαδηλωτές που ζητούν απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς έριξαν μπογιά στη βουλή του Ισραήλ
Ο Τραμπ προηγείται του Μπάιντεν σε 6 κρίσιμες Πολιτείες
Ζαχάροβα: Tο ΝΑΤΟ έχει επιστρέψει σε μια νοοτροπία Ψυχρού Πολέμου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανδρουλάκης εναντίον Μητσοτάκη: «Κάνει τη στεγαστική κρίση μπίζνα για τους μεγαλοεργολάβους»
- HELLENiQ ENERGY: Σε λειτουργία το πρώτο πάρκο «μπαταριών» της
- Υπεγράφη σύμβαση ύψους 4,7 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του Δικαστικού Μεγάρου Καλαμάτας
- Μουζάκης: Έκτακτη Γενική Συνέλευση για μείωση κεφαλαίου και συμψηφισμό ζημιών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.