ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ισραήλ ανακαλεί τους διαπραγματευτές του από το Κατάρ, θεωρώντας ότι οι διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας έχουν περιέλθει «σε αδιέξοδο» λόγω των απαιτήσεων της Χαμάς, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος ισραηλινός αξιωματούχος.
Ο ισραηλινός αξιωματούχος – ο οποίος έχει στενή συνεργασία με τον επικεφαλής της Μοσάντ που ηγείται των διαπραγματεύσεων – κατηγόρησε τον Γιαχία Σινουάρ, τον ηγέτη της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, ότι σαμποτάρει τον διάλογο «στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας να ρίξει λάδι στη φωτιά του πολέμου λόγω του Ραμαζανιού».
Διαβάστε επίσης:
TMTG: Ντεμπούτο με το «δεξί» στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης
Λόιντ Όστιν: «Ηθική επιταγή η προστασία των Παλαιστινίων αμάχων»
Βουλή: Ξεκίνησε η συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας – Δείτε live
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Αφαίρεσε από τους Παλαιστίνιους την εξουσία επί θρησκευτικού χώρου στη Χεβρώνα
- Επιστολή Λούτνικ στην Anthropic: Άδεια από την κυβέρνηση για πρόσβαση ξένων στα προηγμένα μοντέλα AI
- Μαρινάκης για Τσίπρα: Αξιωματική αντιπολίτευση γίνεται ένα κόμμα όταν έρχεται δεύτερο στις βουλευτικές εκλογές
- Αυτοί είναι οι όροι της προκαταρκτικής συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν – Τι αναφέρει για πυρηνικά και Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.