ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από αύριο Παρασκευή αρχίζει τα καθημερινά του δρομολόγια το ταχύπλοο επιβατηγό καταμαράν Hsc Speed Cat I της Alpha Lines, του Αντώνη και Βασίλη Αγαπητού, στη γραμμή Πειραιάς – Πόρος – Ύδρα – Σπέτσες.
Το ταχύπλοο σκάφος είχε σταματήσει τα δρομολόγια από τις 15 Νοεμβρίου 2023 για την ετήσια επισκευή που πραγματοποίησε στο ναυπηγείο του ομίλου Σπανόπουλου.
Το Hsc Speed Cat I αρχικά θα αναχωρεί καθημερινά από τον Πειραιά στις 09.30 το πρωί, με επιστροφή στις 16.35 μ.μ.
Το πλοίο είχε ναυπηγηθεί το 2002 στη Γαλλία, έχει μήκος 43 μέτρα, πλάτος 11 μέτρα και αναπτύσσει ταχύτητα 36 κόμβων.
Διαβάστε επίσης
Θεανώ Καρποδίνη (ΕΟΠΥΥ): Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, οι έλεγχοι στις δαπάνες και τα ακριβά φάρμακα
Η ιστορία της υαλουργίας «Γιούλα» και το λουκέτο στο εργοστάσιο του Αιγάλεω
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παράνομου τζόγου με κέρδη άνω του 1 εκατ. ευρώ – «Πείραζαν» τα παιχνίδια και επέλεγαν τους νικητές
- ΝΕΕ: Στις 4/11 ο εορτασμός για τα 90 χρόνια λειτουργίας του
- ΟΛΘ: Σήμερα ο 14ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ – Για πρώτη φορά περνά μέσα από το λιμάνι
- Λαγκάρντ: Ανάγκη δημοσιονομικής πειθαρχίας λόγω ενεργειακής κρίσης – Σήμα για νέα μέτρα στήριξης αλλά και για αυξήσεις επιτοκίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.