ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρά ανοδικά έκλεισαν τον Φεβρουάριο, αν και η Πέμπτη έκλεισε με μικρές απώλειες για τις τιμές του πετρελαίου, μετά τα νέα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ.
Η αγορά ασχολήθηκε κυρίως με τον δείκτη προσωπικών καταναλωτικών δαπανών για τον μήνα Ιανουάριο στις ΗΠΑ, ο οποίος έδειξε μια επιβράδυνση στο 2,8, ενώ ο δομικός δείκτης, που δεν προσμετρά τις ευμετάβλητες τιμές των τροφίμων, μετρήθηκε στα επίπεδα που περίμεναν οι αναλυτές, στο 2,8%.
Το Brent Απριλίου έκλεισε με πτώση 6 σεντς στα 83,62 δολάρια το βαρέλι, με απώλειες 6 σεντς. Σε μηνιαία βάση, το Brent έκλεισε με άνοδο 2,3%.
Το WTI Απριλίου έκλεισε την Πέμπτη με πτώση 28 σεντς, στα 78,26 δολάρια το βαρέλι. Σε μηνιαία βάση, ενισχύθηκε κατά 3,2%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚ+: «Ναι» στο πάγωμα της παραγωγής πετρελαίου τον Μάρτιο παρά τις υψηλές τιμές του Brent
- Παπασταύρου: «Από σήμερα το πορτοκαλί τιμολόγιο για τις επιχειρήσεις»
- Προειδοποίηση Χαμενεΐ σε ΗΠΑ: «Επίθεση στο Ιράν θα εξελιχθεί σε περιφερειακό πόλεμο»
- Τουρκία: Οκτώ νεκροί και 26 τραυματίες σε δυστύχημα με λεωφορείο στην Αττάλεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.