ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σταθερά αυξημένες εμφανίστηκαν για εντέκατο διαδοχικό μήνα οι τιμές των κατοικιών στις ΗΠΑ, με την ανάπτυξη της οικονομίας και την αύξηση της απασχόλησης να συμβάλουν στην αύξηση των ονομαστικών τιμών κατά 5,2% στο 11μηνο του 2023.
O δείκτης S&P CoreLogic Case-Shiller που αξιολογεί τις τιμές σε 20 μητροπολιτικές περιοχές ενισχύθηκε 0,2% τον Δεκέμβριο σε σχέση με τον Νοέμβριο.
Όπως μεταδίδει το Bloomberg, η άνοδος σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2023 ανήλθε στο 6,1%.
Ο ευρύτερος εθνικός δείκτης κατέγραψε άνοδο των τιμών κατά 5,5% σε ετήσια βάση.
Και οι δύο δείκτες βρίσκονται σε ιστορικά υψηλά επίπεδα.
Διαβάστε επίσης:
Χονδρεμπόριο: Σταθερά πτωτικά κινήθηκε ο τζίρος το δ’ τρίμηνο του 2023
«Βουτιά» κατά 5,2 δισ. ευρώ στις καταθέσεις τον Ιανουάριο – Σημαντική μείωση στα νέα δάνεια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τελεσίγραφο 48 ωρών του Ντόναλντ Τραμπ στο Ιράν να ανοίξει το Στενό του Oρμούζ – Με επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές προειδοποίησε ότι θα απαντήσει η Τεχεράνη (Live Upd)
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.