ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η φρεγάτα «Ύδρα» απέπλευσε λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ από τον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας και θα κατευθυνθεί με ενδιάμεσο σταθμό στον Ναύσταθμο της Κρήτης, στην Ερυθρά Θάλασσα που θα αναλάβει τα καθήκοντα της βάσει του σχεδιασμού που έχει διαμορφωθεί τις προηγούμενες ημέρες.
Στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας τις τελευταίες εβδομάδες δόθηκε πραγματική μάχη με τον χρόνο, ώστε η φρεγάτα «Ύδρα» να εξοπλισθεί καταλλήλως ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τις ειδικές απαιτήσεις της Αποστολής, αλλά και να υπάρξει η κατάλληλή σύνθεση του πληρώματος για μια τέτοια επιχείρηση.
Η «Ύδρα» έχει 16 πυραύλους ESSM,για τις εισερχόμενες απειλές διαθέτει δυο συστήματα Phalanx, πυροβόλα Shark των 20 χιλιοστών κατά των εγγύς απειλών και 8 αντιπλοϊκούς πυραύλους Harpoon καθώς και συστήματα εντοπισμού drones. Στη φρεγάτα θα υπάρχει το οργανικό ελικόπτερο αλλά και ομάδα των ΟΥΚ.
Διαβάστε επίσης:
Σελήνη: Οι πρώτες εικόνες που κατέγραψε το διαστημόπλοιο «Οδυσσέας»
Θεοχάρης για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο: Θα παρέμβουμε όταν οι δικαστικές αποφάσεις το επιτρέψουν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΤΕ: Διπλό μήνυμα από τους οίκους – Πιέσεις στη σταθερή από J.P. Morgan, αισιοδοξία για ανάπτυξη από Deutsche Bank
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Δημοσίευσε τη συμφωνία Sinokor Maritime και SAS Shipping Agencies Services
- Αρχή Ελέγχου Αγοράς: Το θεσμοθετημένο περιθώριο στα καύσιμα καλύπτει το αντίστοιχο της προ κρίσης περιόδου
- ΗΠΑ: Επιταχύνθηκε απροσδόκητα ο πληθωρισμός χονδρικής τον Φεβρουάριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.