ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σιδηρόδρομοι Ελλάδος: Αναστέλλεται η λειτουργία του Οδοντωτού Καλαβρύτων – Ξεκινούν γεωλογικοί έλεγχοι στην περιοχή
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό περίπου 90 επιβατών συρμού του Οδοντωτού σιδηρόδρομου Διακοπτού – Καλαβρύτων, που ακινητοποιήθηκε, λόγω κατολισθήσεων, κοντά στην περιοχή, Νιάματα.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και αναμένεται να επιχειρήσουν μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ,για την απομάκρυνση χωμάτων και πετρών που έχουν κατολισθήσει.
Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ώστε να παράσχουν βοήθεια σε περίπτωση που χρειαστεί, ενώ οι επιβάτες αναμένεται να μεταφερθούν με λεωφορεία.
Διαβάστε επίσης
AEGEAN: Μεταβιβάζει το μερίδιό της στην Animawings στο Memento Group
Σαρρηγεωργίου (ΕΑΕΕ): Οι ασφαλιστικές εταιρείες συμβάλλουν µε πάνω από 1 δισ. ευρώ στα δημόσια έσοδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το πετρέλαιο συνεχίζει να ρέει μέσω των Στενών του Ορμούζ, παρά τον ισχυρισμό του Ιράν ότι τα έχει κλείσει
- Αναχώρησε από τη Ραφήνα το «Hyperspeed Jet 4»
- Σύρος: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στην Αμπέλα – Σε επιφυλακή οι πυροσβέστες λόγω των ισχυρών ανέμων
- Ισραήλ: Κανένας περιορισμός στις ισραηλινές δυνάμεις που επιχειρούν στον Λίβανο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.