ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κεντρική Ευρώπη: 16.500 στρέμματα έγιναν στάχτη στο μεγαλύτερη φυσικό πάρκο του Βελγίου – Μεγάλες καταστροφές και στη Γαλλία
Ο Πύργος του Άιφελ, ο οποίος παρέμεινε κλειστός για πέντε ημέρες λόγω απεργίας, θα ανοίξει ξανά αύριο Κυριακή έπειτα από συμφωνία μεταξύ των συνδικάτων και της εταιρείας εκμετάλλευσης του παρισινού μνημείου, ανακοίνωσε η τελευταία σήμερα.
«Η διοίκηση της Société d’Exploitation de la Tour Eiffel (Sete) και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις κατέληξαν σε συμφωνία για τον τερματισμό της απεργίας που προβλέπει ότι οι δύο πλευρές θα παρακολουθούν τακτικά το οικονομικό μοντέλο, την εξέλιξη των επενδύσεων εργασίας και των εσόδων της εταιρείας μέσω ενός οργάνου που θα συνεδριάζει κάθε 6 μήνες», διευκρινίζει η Sete σε ανακοίνωσή της που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Διαβάστε επίσης
Ο βασιλιάς Κάρολος χαιρετίζει την «αποφασιστικότητα και τη δύναμη του ουκρανικού λαού»
ΣΥΡΙΖΑ: Στελέχη μαζεύουν υπογραφές για αναβολή νέων εκλογών – Θέλω καθαρή λύση, λέει ο Κασσελάκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νετανιάχου: Αμερικανός στρατηγός θα εποπτεύσει τον αφοπλισμό της Χαμάς
- Επίθεση στο δεξαμενόπλοιο Skiros, της IMS, στη Μαύρη Θάλασσα – Μετέφερε φορτίο ρωσικής προέλευσης
- Λιβύη: Επτά μετανάστες νεκροί σε ναυάγιο στα ανοιχτά της Λιβύης, πενήντα άνθρωποι διασώθηκαν
- Συναγερμός στη Σίφνο: Έπεσε ιδιωτικό ελικόπτερο – Τρεις άνθρωποι εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους (upd)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.