Χάκερς υπέκλεψαν την νέα ταινία της Disney «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Εκδίκηση του Σαλαζάρ» και ζητούν λύτρα για να μην τη διαρρεύσουν on line!
Ζητούν ένα άγνωστο ποσό σε bitcoin.
Η απειλή τους είναι ότι πρώτα θα διαρρεύσουν πεντάλεπτα αποσπάσματα και στη συνέχεια σε 20λεπτα κομμάτια.
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της Disney η εταιρία αρνήθηκε να πληρώσει και συνεργάζεται με το FBI στην προσπάθεια της να ανακαλύψει τους υπαίτιους του ηλεκτρονικού εγκλήματος και του εκβιασμού, πριν την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες παγκοσμίως στις 25 Μαΐου.
Η ίδια απειλή είχε διατυπωθεί πριν μερικές εβδομάδες στο Netflix όταν τα επεισόδια του καινούριου κύκλου του «Orange is the New Black» βρέθηκαν να κυκλοφορούν ελεύθερα online πριν την προβολή τους, μετά την άρνηση της πλατφόρμας να πληρώσει λύτρα σε bitcoin στους χάκερ που τα είχαν υποκλέψει από ένα post production στούντιο.
Πηγή: thetoc.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μυστηριώδης εξαφάνιση αεροσκάφους με οικογένεια στο Τρίγωνο των Βερμούδων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάουρα Νάργες: «Δεν έχω αντιληφθεί κάτι για κλίκα στο Survivor» (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη! (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πότε θα διακόπτεται η δωρεάν χορήγηση φαρμάκων για την παχυσαρκία – Ο ειδικός με τον ρόλο – «κλειδί»
- Ανάλυση mononews: Γιατί η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι hot – Τιμή στόχος στα 26,08 ευρώ
- Στέφανος και Ζωή στο θέαμα της Δημοκρατίας
- Νατάσα Πασχάλη (Eurobank) στο mononews: Ετσι καταφέραμε να κάνουμε πράξη το Brain ReGain και να κτίσουμε το προσωπικό του μέλλοντος
