ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει από αύριο Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου επίσημη επίσκεψη στην Ινδία.
Στις 10:00 (τοπική ώρα), θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή του πρωθυπουργού από τον πρωθυπουργό της Ινδίας Narendra Modi στο Προεδρικό Μέγαρο της Ινδίας, στο Νέο Δελχί.
Στις 12:00, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον κ. Modi και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών. Στη συνέχεια, οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο.
Στις 14:40, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Δημοκρατίας της Ινδίας Jagdeep Dhankhar.
Στις 18:00, ο πρωθυπουργός θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εναρκτήρια συνεδρίαση της ετήσιας διάσκεψης «Raisina Dialogue».
Διαβάστε επίσης
Δ. Μιχαηλίδου: Νέο app για τους ναυτικούς αποτυπώνει όλο τον ασφαλιστικό τους βίο
Θανάσης Κοντογεώργης για αγροτικές διεκδικήσεις: Πήγαμε μέχρι εκεί που μπορούσαμε να πάμε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπέσεντ σε Ευρώπη από το Νταβός: «Πάρτε μια βαθιά ανάσα – Μην προβείτε σε αντίποινα»
- Μάριος Ηλιόπουλος: «Θέλουν δε θέλουν το ποδόσφαιρο αλλάζει σελίδα – Το 1,5 εκατομμύριο θα δοθεί κανονικά»
- Γαλλία: Ο Λεκορνί προσέφυγε στο Σύνταγμα για να περάσει τον προϋπολογισμό χωρίς ψηφοφορία στην Εθνοσυνέλευση
- Softweb: Έκτακτη ΓΣ για ΑΜΚ και διεύρυνση του σκοπού της εταιρίας