Σύμφωνα με τη RIGINOS, εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον κλάδο του yachting, το 2022 αποτέλεσε σεζόν ρεκόρ για τις ενοικιάσεις πολυτελών σκαφών αναψυχής μεγαλύτερων των 20 μέτρων ξεπερνώντας τον αριθμό των 7.200 ενοικιάσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρη τη Μεσόγειο, ενώ, το 2023 η αγορά κινήθηκε στα ίδια υψηλά επίπεδα αγγίζοντας τις 7.100 ενοικιάσεις.
Μάλιστα, οι επιδόσεις της χώρας μας, φέρνουν την Ελλάδα στην πρώτη θέση παγκοσμίως στον τομέα αυτό, με ποσοστό 26%.
Τα νούμερα της τελευταίας διετίας παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση συγκριτικά με τα προηγούμενα έτη. Συγκεκριμένα, κατά το 2020, οι ενοικιάσεις σε Ελλάδα και Μεσόγειο άγγιξαν τις 2.350 και τέλος, το 2021 σημείωσαν σημαντική αύξηση φτάνοντας τις 5.800. Παράλληλα, σε παγκόσμιο επίπεδο, η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων στις ναυλώσεις σκαφών, με ποσοστό 26% και ακολουθούν η Γαλλία και η Ιταλία με 17% έκαστη.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μόντι: Ινδία και Ισραήλ θα πολεμήσουν μαζί την τρομοκρατία
- Τουρκία: Συνετρίβη F-16 – Ο πιλότος εκτινάχθηκε την τελευταία στιγμή όμως έχασε τη ζωή του
- Wall Street: Επανήλθαν οι πιέσεις στις τεχνολογικές μετοχές παρά τα ισχυρά αποτελέσματα της Nvidia
- Μελάνια Τραμπ: Θα προεδρεύσει μιας συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.