ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανοδικά έκλεισε την Τετάρτη ο χρυσός, με τον πρώτο μήνα του 2024 να κλείνει πάντως με απώλειες.
Η αγορά έστρεψε την Τετάρτη το βλέμμα της στις ανακοινώσεις της FED. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα διατήρησε αμετάβλητα τα επιτόκιά της, όπως αναμενόταν, στέλνοντας παράλληλα σήμα πως δεν πρόκειται να βιαστεί για μια μείωση των βασικών της επιτοκίων, μέχρι να είναι βέβαιη για την συνέχιση της υποχώρησης του πληθωρισμού.
Σε αυτό το κλίμα, ο χρυσός παράδοσης Απριλίου, σημείωσε κέρδη 16,5 δολάρια για να διαμορφωθεί στις 2067,4 δολάρια η ουγγιά.
Σε επίπεδο μήνα, ο Ιανουάριος έκλεισε πάντως με απώλειες κοντά στο 0,6%.
Διαβάστε επίσης
Πάουελ: Δεν βλέπουμε άμεσα μειώσεις επιτοκίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Ο πόλεμος με το Ιράν καθυστερεί την αξιολόγηση του OPEC+ για τις ποσοστώσεις του 2027
- Γραμμή 4 – Κυψέλη: Στην Ελληνικό Μετρό οι ενδιάμεσες εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης του ΤΕΕ
- Μάντσεστερ Σίτι: Πώς έγινε «μήλον της Έριδος» μεταξύ Βρετανίας και ΗΑΕ – Οι 115 κατηγορίες και η επενδύσεις σχεδόν $40 δισ.
- Τουρνάς: Προετοιμαζόμαστε για το νέο κύμα κακοκαιρίας στην Κρήτη – Πάνω απ’ όλα η ανθρώπινη ζωή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.