ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Σόφη Πασχάλη βρέθηκε και πάλι στην εκπομπή Survivor: Πανόραμα και μίλησε για την παραμονή της στο παιχνίδι. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να πετάξει και… σπόντες για την παραγωγή και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε πλαγίως ότι η παραγωγή επιλέγει πλάνα που ευνοούν συγκεκριμένα πρόσωπα στο παιχνίδι.
Πιο συγκεκριμένα, η δασκάλα yoga ανέφερε, «Αν κάποιος πει, θέλω να αφιερώσω τη νίκη και όλα τα γκολ που έβαλα απόψε στον πατέρα μου που ήταν ο τάδε και τερματοφύλακας Εθνικής Ελλάδος και του στέλνω μεγάλο φιλί… Αυτό για παράδειγμα δε νομίζω ότι είναι κάτι τόσο κακό. Ενώ αν πει κάτι ο… οποιοσδήποτε, δε θέλω να ονομάσω, γιατί θα τον δω τίτλο… κάτι άλλο το οποίο θα αφορά ένα παιδάκι εκεί θα το παίξουν, εμένα δε θα το έπαιζαν».
Σε προηγούμενο επεισόδιο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν εκείνος που αφιέρωσε τη νίκη των «Διασήμων» στο νεογέννητο ανιψάκι του και δάκρυσε από τη συγκίνησή του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το Twitter αντιδρά στο επικό ραπ του Σπαλιάρα (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες δηλώσεις της Λάουρας μετά την αποχώρηση (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαμός στο twitter – Στημένη η χθεσινή ψηφοφορία του Survivor;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα σελίδα για την Τράπεζα Ηπείρου: ΑΜΚ 30 εκατ. ευρώ και πλειοψηφία 51% στην Capstone Capital
- Απίστευτο: Δήλωσε κέρδη από κρυπτονομίσματα 3,14 εκατ. ευρώ και η εφορία δεν αναγνώρισε… 21.000 ευρώ για τεκμήρια διαβίωσης!
- Η Chios Navigation ύψωσε την ελληνική σημαία στο Doric Flame
- LVMH: Από την πίεση των μετόχων στην πρώτη σαφή κίνηση – Ο Antoine Arnault στην εκτελεστική επιτροπή του ομίλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.