ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας προχώρησε στη σύλληψη δύο ειδικών φρουρών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για βασανιστήρια και συνέργεια σε βασανιστήρια.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, οι συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν ως οι αστυνομικοί που εμπλέκονται σε περιστατικό το οποίο απεικονίζεται σε βίντεο στο διαδίκτυο και αφορά άσκηση σωματικής βίας σε βάρος πολίτη-διαδηλωτή κατά τη διάρκεια ακινητοποίησης και δέσμευσής του, το βράδυ της Κυριακής (28/1) στους Αμπελόκηπους Αττικής.
Όπως προέκυψε από την έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων, ο ένας συλληφθείς προέβη σε επανειλημμένα χτυπήματα με γροθιές σε διάφορα σημεία του σώματος του πολίτη, χωρίς αυτός να έχει προβάλει αντίσταση, ενώ ο έτερος συλληφθείς παρακολουθούσε χωρίς να προβεί σε καμία ενέργεια αποτροπής ή διακοπής τής αξιόποινης πράξης.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Ψάχνουν τον τράπερ Ricta που χτύπησε τον 23χρονο
Πέθανε η δημοσιογράφος Νικολέττα Πουλιάση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Mπαίνει τέλος στα «ψιλά γράμματα» και σε παράτυπες πρακτικές στα δάνεια μέχρι 100.000 ευρώ
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Λήγει απόψε τα μεσάνυχτα η προθεσμία για αιτήσεις – Πάνω από 350.000 οι ενδιαφερόμενοι μέχρι και χθες
- F1 Μαϊάμι: Ο Αντονέλι στην pole, θα διεξαχθεί 3 ώρες νωρίτερα ο αγώνας λόγω τροπικής καταιγίδας
- Σήμερα η πρώτη απόφαση του ΟΠΕΚ+ για το πετρέλαιο μετά την αποχώρηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.