ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εξαιτίας της κακοκαιρίας και των χαμηλών θερμοκρασιών τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου με αποφάσεις των Δημάρχων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην ΠΕ Φλώρινας.
Θα λειτουργήσουν κανονικά όλοι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.
Στην ΠΕ Κοζάνης δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον δήμο Εορδαίας, στους δήμους Κοζάνης και Σέρβων. Στο δήμο Βελβεντού τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 10:00, ενώ στον δήμο Βοΐου στις 09:15. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Στον δήμο Γρεβενών οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 09:15, ενώ τα Εσπερινά σχολικά Λύκεια θα ολοκληρώσουν το ωράριό τους στις 20:00. Στον δήμο Δεσκάτης της ΠΕ Γρεβενών όλες οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές.
Στην ΠΕ Καστοριάς οι σχολικές μονάδες στους δήμους Καστοριάς και Άργους Ορεστικού θα ξεκινήσουν στις 10:00, ενώ στον δήμο Νεστορίου οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές. Οι Παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθος λόγω χιονόπτωσης – Με αλυσίδες στη Βόρεια Ελλάδα
Kακοκαιρία: Κλειστά τα σχολεία αύριο στο δήμο Εορδαίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιωάννης Πατινιώτης: Για να προσελκύσουμε τους νέους στη θάλασσα, θα πρέπει να αποσαφηνιστούν οι έννοιες, προβλεψιμότητα, ανθρωπιά και διαφάνεια
- Εσθονία: Κάλεσε τον Ρώσο επιτετραμμένο για εξηγήσεις σχετικά με παραβίαση του εναέριου χώρου
- Σι Τζινπίνγκ: Να «αντισταθούν σε όλες τις μορφές προστατευτισμού» ζητά από τους ηγέτες των BRICS
- Αίτημα της κυβέρνησης των ΗΠΑ στο Ανώτατο Δικαστήριο για «πάγωμα» 4 δισ. δολαρίων σε ξένη βοήθεια
