ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα τηλεοπτικά συμβόλαια και τα ξένα κεφάλαια απογειώνουν τις αγγλικές ομάδες, ενώ ο κανόνας του 1:1 περιορίζει ασφυκτικά τη LaLiga
Προτάσεις από το MONOBET για τα σημερινά παιχνίδια σε Ισπανία και Ιταλία
Λίγα είναι τα παιχνίδια που γίνονται σήμερα και το MONOBET ξεχώρισε δύο από αυτά, τον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας, Νάπολι-Φιορεντίνα και το ντέρμπι του Κυπέλλου Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης.
Αμφίρροπος είναι ο πρώτος ημιτελικός του Σούπερ Καπ Ιταλίας που γίνεται στο Ριάντ. Ικανές για την πρόκριση είναι και η Νάπολι και η Φιορεντίνα. Φέτος δεν είναι μεγάλες οι διαφορές τους.
Το δείχνει και η βαθμολογία του πρωταθλήματος, με την Νάπολι στους 31 βαθμούς και τη Φιορεντίνα στους 34. Παίρνω ρίσκο με αυτό το ματς ποντάροντας στην ισοπαλία, που στέλνει τις 2 ομάδες στην παράταση, πιθανότατα και στα πέναλτι.
Στο Κύπελλο Ισπανίας γίνεται σήμερα το ντέρμπι της Μαδρίτης, ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ. Πριν από λίγες μέρες αναμετρήθηκαν στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ και ήρθαν ισόπαλες με 3-3 στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Η Ρεάλ πήρε την πρόκριση με 5-3 στην παράταση και στη συνέχεια σήκωσε το τρόπαιο με τη νίκη της στον τελικό κατά της Μπαρτσελόνα.
Οι αποδόσεις δίνουν μικρό προβάδισμα στη Ρεάλ, αλλά η Ατλέτικο είναι δυνατή στην έδρα της και θα παλέψει για την πρόκριση. Προτιμότερο είναι το Goal/Goal. Θεωρώ ότι θα βρουν δίχτυα και οι 2 και στη σημερινή αναμέτρησή τους για την φάση των «16» του Κυπέλλου.
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
| 979 (21:00) | ΝΑΠΟΛΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ | Χ | 3,25 |
| 922 (22:30) | ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ.-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ. | GOAL | 1,57 |
Διαβάστε επίσης:
Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το «χρυσό» ποσό που αναμένεται να λάβει ο Τάσος Μπακασέτας
Ομπράντοβιτς: Αδιάσπαστη η σχέση μου με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανδρέας Σιάμισιης: Η Ευρώπη να αντιμετωπίσει το συντομότερο τα ζητήματα ενεργειακής ασφάλειας – Αυξάνουμε το αποτύπωμα του αγωγού VARDAX
- Χρίστος Δήμας: Η Ελλάδα στρατηγικός κόμβος στα νέα ευρωπαϊκά δίκτυα συνδεσιμότητας
- Ολοκληρώθηκε το Κτηματολόγιο σε Βοιωτία, Φωκίδα και Χαλκιδική
- Τα νομίσματα των αναδυόμενων αγορών οδεύουν προς το μεγαλύτερο ανοδικό σερί από το 2007
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.