ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε η πώλησης και μεταβίβασης στον κ. Ιωάννη Λάππα του Ηλία και της Μαίρης του συνόλου των μετοχών της 100% θυγατρικής της εταιρείας με την επωνυμία «Ιωάννης Κλουκίνας – Ιωάννης Λάππας Τεχνική Ανώνυμος Εταιρεία» – Δ.Τ. «Κ.Λ.Μ. Α.Τ.Ε.»
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κλουκίνας Λάππας:
«Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (Δ.Τ. «ΚΛΜ Α.Ε.» – αρ. Γ.Ε.Μη. 002052601000), σε συνέχεια των από 6.2.2023 και 12.5.2023 Ανακοινώσεών της, γνωστοποιεί την ολοκλήρωση της πώλησης και μεταβίβασης στον κ. Ιωάννη Λάππα του Ηλία και της Μαίρης του συνόλου των μετοχών της 100% θυγατρικής της εταιρείας με την επωνυμία «Ιωάννης Κλουκίνας – Ιωάννης Λάππας Τεχνική Ανώνυμος Εταιρεία» – Δ.Τ. «Κ.Λ.Μ. Α.Τ.Ε.», Αρ. Γ.Ε.Μη. 008140901000, ήτοι 148.397 Ονομαστικών μετοχών, έναντι συνολικού τιμήματος σε μετρητά ευρώ 5 εκατ., σύμφωνα με τις προβλέψεις της από 17.1.2024 Σύμβασης Πώλησης και Μεταβίβασης Μετοχών.
Διαβάστε επίσης
ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε.: Υπεγράφησαν τρεις νέες συμβάσεις έργων
Yalco: Στο 19,91% η συμμετοχή του CEO, Σ. Κωνσταντίνου
Dimon (JPMorgan): Η προσωπική μου συμβουλή είναι μην εμπλακείτε με το Bitcoin
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Κωστής Χατζηδάκης και η αόρατη ψηφιακή γραφειοκρατία
- Πόσο τζίρο κόστισε στη General Mills η διακοπή παραγωγής των ζυμών Pillsbury στην Ελλάδα
- Οι δέκα πιο ακριβές τσάντες στον κόσμο με την κορυφαία να αγγίζει τα 3,8 εκατομμύρια
- Γιατί μπήκε ο Μαρινάκης στην Stages Network, το στοίχημα Μελισσανίδη, το παρασκήνιο με την Κίμπερλι και την Vogue Greece, 3ος κύκλος για τις «Σέρρες» και τα «γαλλικά» του Λιάγκα