ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι διαμαντοφορεμένες μετοχές, το ράλι σε 4 τράπεζες, το deal που έρχεται, τα σενάρια για πρόωρες κάλπες, το unfair του Στάθη και ο έρως υπουργού με καλλονή αοιδό
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής.
Η πίτα, είχε πάνω το έμβλημα του κόμματος, και αφού ο κ. Κασσελάκης «σταύρωσε» τρεις φορές, ως είθισται, τότε συνεργάτης του ξεκίνησε να κόβει.
Το πρώτο κόμματι πήγε στο κόμμα, «από τα αριστερά της πίτας», όπως είπε ο κ. Κασσελάκης.
Τα υπόλοιπα κομμάτια κατά σειρά ήταν: του προέδρου, τη γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Ράνια Σβίγκου, στον αναπληρωτή Γιώργο Βασιλειάδη, στο γραφείο τύπου, στη νεολαία του κόμματος, στην κοινοβουλευτική ομάδα, στους ευρωβουλευτές, στην κεντρική επιτροπή, στους εργαζόμενους του κόμματος, στα κομματικά ΜΜΕ και το τελευταίο στο ινστιτούτο Πουλαντζάς.
Νικητής του «γούρικου» φλουριού, ήταν το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και στενός συνεργάτης του προέδρου, Γιάννης Βουλγαράκης.
Διαβάστε επίσης:
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης έκανε tweet τη «σπόντα» στον Πολάκη
Μητσοτάκης από Γαλάτσι: Δεν θα ανεχτώ τον πληθωρισμό της απληστίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπουργείο οικογένειας: Υπογραφή διακήρυξης της ΕΕ για την Ευαισθητοποίηση ατόμων με αναπηρίες
- ΗΠΑ: Επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την έξοδο κινδύνου – Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους
- Χρηματιστήριο: Η CrediaBank του 1,8 δισ., οι μεγάλοι όγκοι στα ΕΛΠΕ και το νέο υψηλό της Πειραιώς στα 6,73 ευρώ
- ΟΠΑΠ: Αποκτά το υπόλοιπο 15,51% της Stoiximan έναντι 191,6 εκατ. ευρώ
