Menu
-0.76%
Τζίρος: 294.38 εκατ.

Διπλωματικές πηγές για ανάρτηση τουρκικού ΥΠΕΞ για Τριπολιτσά: Συστηματική διαστρέβλωση και εργαλειοποίηση της Ιστορίας

Life & Style

Η Άλκηστις Ζιρώ αποχαιρετά το «Μετά τη φωτιά»

Η Άλκηστις Ζιρώ υποδύεται την Ειρήνη
Comments

Τη δημοφιλή σειρά Μετά τη Φωτιά, που κόπηκε ξαφνικά, αποχαιρέτησε μέσα από το Instagram, η Άλκηστις Ζιρώ.

Η τηλεοπτική «Ειρήνη» έγραψε γεμάτη συγκίνηση σε ανάρτησή της:

1

«Υπό άλλες συνθήκες θα βρισκόμασταν με όλους αυτούς τους τύπους και τόσους άλλους που δεν είναι στη φωτογραφία, θα αγκαλιαζόμασταν, θα λέγαμε τα νέα μας, θα γελάγαμε, θα γκρινιάζαμε, θα τρώγαμε σίγουρα κάποιο γλυκό που θα μας είχε φτιάξει ο Σίμος, θα συνεχίζαμε τις σκηνές που είχαν ανοιχτά ρακόρ, θα ανοίγαμε καινούριες, θα μας πίεζε ο χρόνο κι ας ήταν πρώτη μέρα γυρίσματος, θα ξεστολίζαμε το ρακ και κάπως έτσι θα ξεκινούσαν τα γυρίσματα της νέας χρονιάς.

Όμως, σήμερα βρεθήκαμε για να μαζέψουμε τα πράγματά μας, να τα πούμε και να αποχαιρετιστούμε. Δεν ξέρω τι σημαίνουν για εκείνους αυτοί οι άνθρωποι, για εμένα όμως αυτοί οι άνθρωποι από τον Αύγουστο ήταν η καθημερινότητά μου, η ρουτίνα μου, ήταν αυτοί που βαρέθηκα να βλέπω κι αυτοί που αν δεν βλέπω, μου λείπουν. Γιατί πως να το κάνουμε ρε παιδιά “είστε πολύ κουραστικοί τύποι”. Εις το επανιδείν».

Ακόμη ανέβασε μία ομαδική φωτογραφία των ηθοποιών και όσων δούλευαν στη σειρά.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

Η πρώτη αντίδραση της Ντόρας Μακρυγιάννη

Η Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία πρωταγωνιστεί στο Μετά τη Φωτιά, δήλωσε σοκαρισμένη από την είδηση της αιφνίδιας διακοπής της σειράς, καθώς δεν γνώριζε πως κάτι τέτοιο επρόκειτο να συμβεί.

Σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός εξήγησε πως κανείς από τους ηθοποιούς δεν γνώριζε κάτι.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη υποδύεται την Ιωάννα
Η Ντόρα Μακρυγιάννη υποδύεται την Ιωάννα

«Το μόνο που έχω να πω για τώρα είναι πως κανείς μας δεν γνώριζε τίποτα. Και χθες, ανήμερα Πρωτοχρονιάς λάβαμε ένα τηλεφώνημα πως η σειρά σταματάει και τόσος κόσμος μένει άνεργος ξαφνικά.

Δεν είχε γίνει νωρίτερα καμία ενημέρωση από κανέναν. Είναι μεγάλο το σοκ και πραγματικά δεν έχω να σας πω τίποτα παραπάνω προς το παρόν, ούτε για το μέλλον της σειράς. Καλή χρονιά σε όλους, εμάς η χρονιά μας ξεκίνησε με αυτό το τηλεφώνημα», αναφέρει η ίδια.

Διαβάστε επίσης:

ANT1: Τέλος η συνεργασία με την Tanweer – Εκτός προγράμματος η σειρά «Μετά τη φωτιά»

Τι θα προκύψει «μετά τη φωτιά» στις σχέσεις ΑΝΤ1 – Τζόζεφ Σαμάν; – Τι συμβαίνει με την Tanweer

Η συμμαχία Μαρινάκη – Βαρδινογιάννη – Κυριακού, η αποχώρηση δημοσιογράφου, η θεία λειτουργία στην ΕΡΤ και ποιο κανάλι σάρωσε

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Στον Βόλο δημιουργήθηκε το περίφημο Revenge Dress που βγαίνει σε δημοπρασία
Ο Αντώνης Ρέμος στέλνει γνωστή influencer στα δικαστήρια
Σίλια Κριθαριώτη και Χάιντι Κλουμ στο Vogue World στο Μιλάνο
Άννα Βίσση: Ποιος είναι ο νέος κιθαρίστας της μετά την αποχώρηση του Κάρλος
Ο Χρήστος Μενιδιάτης είχε επισκεφθεί το ιατρείο στο Κολωνάκι (video)
Τηλεοπτικά δικαιώματα Super League: Πώς διαμορφώνονται μετά τα deals Ηλιόπουλου (ΑΕΚ) και Σαββίδη (ΠΑΟΚ)
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο υπνοθεραπευτής δήλωνε ερευνητής ψυχολόγος χωρίς πτυχίο και έγκριση από τον ΙΣΑ
Υπόθεση Μαζωνάκη: Η γιατρός και ο υπνοθεραπευτής τον έπεισαν να κάνει πλασμαφαίρεση, ενώ δίσταζε
Θεατρική βραδιά για τον Γιώργο Μυλωνάκη και την Τίνα Μεσσαροπούλου
Αποκλειστικό – Άννα Βίσση: Αυτή είναι η γιγαντιαία 360° σκηνή που έχει στηθεί στο ΟΑΚΑ (pic & video)