ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μεικτά πρόσημα έκλεισαν σήμερα, Τρίτη, οι ευρωαγορές.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 έκλεισε στις 478,51 μονάδες με ήπιες απώλειες -0,11%. Από τις μετοχές του δείκτη, με τη μεγαλύτερη άνοδο έκλεισαν οι Uniper SE (6,03%) και Rheinmetall AG (4,25%), ενώ με τις μεγαλύτερες απώλειες έκλεισαν οι THG PLC (-12,26%) και Sinch AB (-8,08%).
Ο βρετανικός FTSE 100 έκλεισε στις 7.721,52 μονάδες με ήπιες απώλειες 0,15%.
Ο γερμανικός DAX έκλεισε στις 16.769,36 μονάδες με ήπια άνοδο 0,11%.
Ο γαλλικός CAC 40 έκλεισε στις 7.530,86 μονάδες με ήπιες απώλειες 0,16%.
Όσον αφορά τους περιφερειακούς δείκτες, ο ιταλικός FTSE MIB έκλεισε στις 30.524,63 μονάδες με ήπια άνοδο 0,57%, ενώ ο ισπανικός IBEX 35 έκλεισε στις 10.182,10 μονάδες με ήπια άνοδο 0,79%.
Διαβάστε επίσης:
Maersk: Διακόπτει τελικά τις διελεύσεις μέσω Ερυθράς θάλασσας
Ιαπωνία: Τουλάχιστον 55 οι νεκροί από τον σεισμό των 7,6 βαθμών ρίχτερ
Βουλγαρία: Λεωφορείο με Έλληνες τουρίστες συγκρούστηκε με νταλίκα – 10 τραυματίες (φωτογραφίες)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Alphabet και SpaceX πίεσαν την αγορά – Απώλειες 1,3% για τον Nasdaq, άντεξε ο Dow Jones
- Χατζηδάκης: Προχωράμε μπροστά με ασφάλεια, δεν παίζουμε με την πατρίδα μας
- Πετρέλαιο: Κάτω από τα 78 δολάρια το βαρέλι βούλιαξε το Brent μετά τη συμφωνία για το ιρανικό αργό
- Φωτιά στην Κερατέα κοντά στη Λεωφόρο Λαυρίου — Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.