ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανακοίνωση στην οποία μιλά με σκληρά λόγια κατά της κυβέρνησης με αφορμή το πρόσφατο φιάσκο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το αλαλούμ των τελευταίων ωρών για τον τελικό Κυπέλλου εξέδωσε η Άννα Καραμανλή.
«Το ελληνικό ποδόσφαιρο πέφτει, μια ακόμη φορά, θύμα της ανικανότητας και της ανευθυνότητας αυτών που έχουν αναλάβει τις τύχες του».
Η αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ, Άννα Καραμανλή αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ο τελικός του Κυπέλλου, που σε κάθε προηγμένη χώρα είναι μια αθλητική γιορτή, στην Ελλάδα έχει γίνει συνώνυμη του μπάχαλου και της προχειρότητας. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε να ασχοληθεί με τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου μόλις δύο ημέρες πριν τον αγώνα. Για να ανακαλύψει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια όσων θα βρεθούν στο γήπεδο και να καταλήξει – μετά από ολονύκτιο θέατρο του παραλόγου – στην απόφαση αναβολής του τελικού. Για να την πάρει πίσω στη συνέχεια και να δηλώσει ότι θα αποφασίσει … προσεχώς. Λες και έχουν εκλείψει μέσα σε λίγες ώρες τα προβλήματα ασφαλείας που επικαλέστηκε», συνεχίζει η κ. Καραμανλή τονίζοντας ότι «βρισκόμαστε ένα 24ωρο πριν τον τελικό και κανείς δεν μπορεί να δηλώσει υπεύθυνα αν αυτός θα διεξαχθεί και υπό ποιες συνθήκες».
«Οι ευθύνες για το φιάσκο, που διασύρει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη χώρα μας διεθνώς, έχουν ονοματεπώνυμο και βαραίνουν τόσο τον Υφυπουργό Αθλητισμού όσο και την ανεκδιήγητη Διοικούσα Επιτροπή της Ε.Π.Ο. Αυτούς που υπόσχονταν ότι θα φτιάξουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το οδήγησαν στον πάτο. Ας γνωρίζουν και οι δύο ότι υπάρχει και αξιοπρεπής δρόμος. Ο δρόμος της παραίτησης», καταλήγει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απειλές κατά ποδοσφαιριστών έξω από το Κολοσσαίο της Ρώμης (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι συμβαίνει με το deal Καλογήρου (Λεμονής) και Σάμι Φάις;
MH XAΣΕΤΕ: Με 169 εκατ. ευρώ «επλήγη» στο α’ τρίμηνο η ιταλική Monte dei Paschi
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σαουδική Αραβία: Επαναπατρισμός για ακόμη 90 Έλληνες – Αναμένεται να φτάσουν το βράδυ
- Ιράν: Υπόσχεται να συνεχίσει «εντατικά» τα πλήγματα, εκρήξεις σε χώρες του Κόλπου
- ΗΑΕ: Νεκρός οδηγός στο Ντουμπάι, θραύσματα από αναχαίτιση πυραύλου έπεσαν στο αυτοκίνητό του
- Τραμπ: Πώς παρέκαμψε το Κογκρέσο και πούλησε 12.000 βόμβες στο Ισραήλ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.