ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισραήλ: Κοντά σε κυβέρνηση υπό τον Άιζενκοτ – Ανοίγει ο δρόμος για συνεργασία με τους υπερορθόδοξους
Η Χαμάς απορρίπτει τη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων με αντικείμενο την ανταλλαγή των ομήρων που κρατά όσο συνεχίζεται ο πόλεμος με το Ισραήλ, όμως είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία για τον τερματισμό του, ανέφερε ένα υψηλόβαθμο στέλεχός της σήμερα.
«Επαναλαμβάνουμε τη θέση μας, ότι απορρίπτουμε κατηγορηματικά τη διεξαγωγή οποιασδήποτε μορφής διαπραγμάτευσης για την ανταλλαγή κρατουμένων όσο συνεχίζεται ο πόλεμος γενοκτονίας του Ισραήλ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Μπάσεμ Ναΐμ.
«Είμαστε ωστόσο ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που συμβάλλει στον τερματισμό της επίθεσης στον λαό μας και το άνοιγμα των διαβάσεων για την εισαγωγή βοήθειας και την παροχή ανακούφισης στον παλαιστινιακό λαό», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
Ισλανδία: Η έκρηξη του ηφαιστείου απειλεί το Ρέικιαβικ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης: Χάκαραν το email του και παρήγγειλαν 200 Porsche και Mercedes και 25 όπλα
- ALTER EGO MEDIA: Απόσχιση των κλάδων παραγωγής περιεχομένου και τηλεοπτικής μετάδοσης του MEGA σε δύο θυγατρικές
- Ψυχρολουσία Ερντογάν στον ΟΗΕ: Μόλις 3 ψήφους έλαβε ο Σινιρλίογλου για τη Γενική Γραμματεία – Ο ρόλος Ελλάδας και Κύπρου
- BC Partners: O Νίκος Σταθόπουλος εγκαταλείπει το Ηνωμένο Βασίλειο και μεταφέρει την έδρα του στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.