ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Άμυνας της Βρετανίας Γκραντ Σαπς δήλωσε σήμερα πως το πλοίο του πολεμικού ναυτικού HMS Diamond κατέρριψε ένα ύποπτο επιθετικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) που είχε στόχο εμπορικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα.
“Το HMS Diamond κατέρριψε ένα ύποπτο επιθετικό drone το οποίο στόχευε εμπορικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα”, έγραψε ο Σαπς στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X.
“Ένας πύραυλος Sea Viper εκτοξεύθηκε και κατέστρεψε με επιτυχία τον στόχο”, ανέφερε.
Διαβάστε επίσης
Τζον Κίρμπι (ΗΠΑ): Ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας μπορεί να διαρκέσει μήνες
Νετανιάχου για τους τρεις νεκρούς ομήρους: «Είναι μια αβάσταχτη τραγωδία»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Politico: Η Κομισιόν ζητά από τα κράτη – μέλη δράση για την αντιμετώπιση της φτώχειας χωρίς νέα κονδύλια
- Εξάρχου στο Politico: Ο ανταγωνισμός από την Ασία ανεβάζει τις τιμές – Ο Όμιλος AKTOR θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει και νέες συμβάσεις LNG μικρότερης διάρκειας
- Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων 2026 με θέμα «Τα μουσεία ενώνουν τον κόσμο»
- ΓΣΕΕ: Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση – Πρόεδρος ξανά ο Γιάννης Παναγόπουλος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.