ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ανακοινώνει ότι, κατ’ εφαρμογή της από 31.05.2022 σχετικής απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της, προέβη την 12η Δεκεμβρίου 2023 σε αγορά 15.479 ιδίων μετοχών με μέση τιμή κτήσης 8,08 ευρώ ανά μετοχή και συνολική αξία συναλλαγής 125.106,02 ευρώ.
Μετά και την προαναφερόμενη αγορά, η εταιρεία κατέχει συνολικά 1.223.837 ίδιες μετοχές, ήτοι ποσοστό 1,83% του συνόλου των μετοχών της εταιρείας.
Η ανακοίνωση εκδίδεται σύμφωνα με το άρθρο 49 του Ν. 4548/2018 και κατ’ εφαρμογή του υπ’ αριθμ. 596/2014 Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου και του κατ’ εξουσιοδότηση Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1052.
Διαβάστε επίσης:
Sarantis: Πάνω από 300.000 μετοχές αγόρασαν ο Κυριάκος και ο Γρηγόρης Σαράντης
ΔΕΗ: Πώς η εξαγορά της Enel Romania δημιουργεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην παραγωγή ενέργειας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή των Attica Stores στο Χρηματιστήριο
- Θ. Τσούφης (Πλαστικά Θράκης): Η συσκευασία μετατρέπεται από κόστος σε επένδυση που αναδεικνύει την αξία του προϊόντος
- Χρηματιστήριο: Οι υπεραξίες από τις γεωτρήσεις και το σενάριο που οδηγεί σε υψηλό 18 ετών την HelleniQ Energy
- Τα μυστήρια των ΕΛΠΕ, το ράλι και ο θεσμικός, οι νέες business του Χατζημηνά, η εμπιστοσύνη στον Ψάλτη, η ένοχη σιωπή Superbet και Καλαμβόκη, τι συμβαίνει στην Bluehouse και η ρελάνς της Παληού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.