ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε συνέχεια της προσφοράς μετοχών της εταιρείας «HELLENIQ ENERGY Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ», το Χρηματιστήριο Αθηνών γνωστοποιεί την αλλαγή του συντελεστή ευρείας διασποράς (Free Float) από 20% σε 29% σε όλους τους δείκτες στους οποίους οι μετοχές της εταιρείας συμμετέχουν.
Πιο συγκεκριμένα, η αλλαγή θα επηρεάσει τη σύνθεση των παρακάτω δεικτών:
- Γενικός Δείκτης Τιμών Χ.Α.
- Δείκτης Συνολικής Απόδοσης Γενικού Δείκτη Χ.Α.
- FTSE/Χ.Α. Large Cap
- FTSE/X.A. Δείκτης Αγοράς
- FTSE/Χ.Α. Υψηλής Μερισματικής Απόδοσης
Επίσης, αλλαγή του συντελεστή βαρύτητας (Weight Factor) των μετοχών της εταιρείας στο Δείκτη ATHEX ESG από 19,60% σε 27,65%.
Οι αλλαγές θα ισχύσουν από τη συνεδρίαση της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου 2023.
Διαβάστε επίσης
Motor Oil: Σε λειτουργία νέο Disaster Recovery
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Αποφασίζει για χερσαία επέμβαση, χτύπημα στο Χαργκ ή «ειδική αποστολή»
- Καλαμαριά: Προφυλακιστέος ο 19χρονος για το αιματηρό επεισόδιο που στοίχισε τη ζωή σε έναν 20χρονο
- OpenAI: Προς διπλασιασμό του προσωπικού
- Στενό του Ορμούζ: Είκοσι χώρες δηλώνουν “έτοιμες να συμβάλουν στις προσπάθειες” που απαιτούνται για να ξανανοίξει
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.