ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε αρνητικό έδαφος ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της Πέμπτης οι ευρωαγορές, κλείνοντας για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση με απώλειες.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 έκλεισε στις 468,78 μονάδες με ήπιες απώλειες -0,27%. Από τις μετοχές του δείκτη, με τη μεγαλύτερη άνοδο έκλεισαν οι Viaplay Group AB Series B (25,76%) και Valeo SE (5,52%), ενώ με τις μεγαλύτερες απώλειες έκλεισαν οι Future PLC (-16,09%) και Games Workshop Group PLC (-13,68%).
Ο βρετανικός FTSE 100 έκλεισε στις 7.513,72 μονάδες με οριακές απώλειες 0,02%.
Ο γερμανικός DAX έκλεισε στις 16.628,99 μονάδες με ήπιες απώλειες -0,16%.
Ο γαλλικός CAC 40 έκλεισε στις 7.428,52 μονάδες με ήπιες απώλειες 0,10%.
Όσον αφορά τους περιφερειακούς δείκτες, ο ιταλικός FTSE MIB έκλεισε στις 30.121,77 μονάδες με ήπιες απώλειες 0,67%, ενώ ο ισπανικός IBEX 35 έκλεισε στις 10.146 μονάδες με ισχυρές απώλειες -1,09%.
Διαβάστε επίσης:
Επαναφορτιζόμενο 225PS, με μηδενικό φόρο και μίσθωμα πρόκληση!
Ερντογάν: Συνάντηση με τον Εργκίν Αταμάν στην τουρκική πρεσβεία
Τριαντόπουλος: Πληρωμές 130 εκ. ευρώ σε πάνω από 37.000 πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- “What If Science Festival”: Η επιστήμη βγαίνει από τα βιβλία και τα εργαστήρια και γίνεται εμπειρία στο Ίδρυμα Ευγενίδου
- ΕΛΣΤΑΤ: Εκτόξευση 10% των τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία τον Ιούλιο
- FG Europe: Η Beijer Ref αποκτά το 75% – CEO ο Αθανάσιος Φειδάκης
- ΕΚΑΒ για θάνατο Μαζωνάκη: Φτάσαμε σε 3-4′ στην κλινική, κανένας από τους γιατρούς δεν ακολούθησε το ασθενοφόρο (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.