ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο γενικός γραμματέας των Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες κάλεσε σήμερα το Ισραήλ να “αποφύγει περαιτέρω ενέργειες που θα μπορούσαν να επιδεινώσουν την ήδη καταστροφική ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα και να προστατέψει τους αμάχους από περισσότερα δεινά”, δήλωσε εκπρόσωπός του.
“Ο Γενικός Γραμματέας επαναλαμβάνει την ανάγκη για απρόσκοπτη και διαρκή ροή της ανθρωπιστικής βοήθειας ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του λαού σε όλη τη Λωρίδα. Για τους ανθρώπους που έλαβαν εντολή να απομακρυνθούν από τις εστίες τους, δεν υπάρχει πουθενά ασφαλές μέρος να πάνε και έχουν πολύ λίγα για να επιβιώσουν”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ.
Διαβάστε επίσης
Γερμανία και Βραζιλία προωθούν την εμπορική συμφωνία ΕΕ-Mercosur
Χακάν Φιντάν: Συνάντηση με τον Άντονι Μπλίνκεν στις ΗΠΑ την Παρασκευή
Γερμανία: Ακυρώνονται οι αυριανές πρωινές πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Μονάχου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πώς η τεχνολογία «κλειδώνει» την πρόληψη στα παιδιά – Το σχέδιο για το Doom Scrolling και τη «φτώχεια της περιόδου»
- Metlen: Μέχρι το τέλος του 2026 έτοιμες και οι έξι μοναδες στο Βόλο
- Ψηλά την ατζέντα η διαστημική στρατηγική – Εκτοξεύονται νέοι δορυφόροι, εντείνονται οι επενδύσεις
- Πλαίσιο: Νέα επένδυση 68 εκατ. ευρώ στα πρότυπα της Amazon
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.