ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η νέα υπουργός Εξωτερικών τη Αργεντινής Ντιάνα Μοντίνο ξεκαθάρισε σήμερα πως η χώρα της δεν θα ενταχθεί στην ομάδα των αναδυόμενων οικονομιών BRICS. “Δεν θα ενταχθούμε στους BRICS”, υπογράμμισε σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter).
Η Αργεντινή ήταν ένα από τα έξι κράτη που προσκλήθηκαν να ενταχθούν στην BRICS κατά τη σύνοδο που διεξήχθη τον Αύγουστο στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής.
Η εκλογή του ακραία φιλελεύθερου Χαβιέρ Μιλέι στην προεδρία της Αργεντινής άλλαξε τα δεδομένα. Προεκλογικά ο Μιλέι είχε επικρίνει έντονα την ομάδα BRICS αφήνοντας να εννοηθεί πως σκόπευε να ακυρώσει την ένταξη της χώρας του σε αυτήν.
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Aνησυχία για τη συγκέντρωση κεφαλαίων από τη Χαμάς στην Τουρκία
Βρετανία: Πέθανε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Άλιστερ Ντάρλινγκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.