ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την χαρά της μαγειρικής απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη, που αποφάσισε να περάσει μακριά από την Αθήνα το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Άλλωστε, αυτό είχε δηλώσει και στην εκπομπή της την Πέμπτη.
«’Έχω ταξίδι αύριο και προετοιμάζομαι για τρελά μαγειρέματα! Σηκώνω τα μανίκια και πιάνω δουλειά, να φροντίσω την οικογένεια! Όταν μπαίνει η Ελένη στην κουζίνα, δεν φεύγει κανείς ατάιστος. Στο σπίτι, όταν έχουμε κόσμο, πρέπει να το γλεντάμε», είχε πει η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της.
Και τό ‘πε και το ‘κανε! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη έδειξε το γεύμα που μαγείρεψε. Η φωτογραφία που δημοσίευσε είχε λεζάντα: «Ετοιμο και το ψητό μας».
Η παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει με τον καλύτερο τρόπο τα αγαπημένα της πρόσωπα, βάζοντας τα δυνατά της στην κουζίνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Eurovision: Η Demy πετάει για Κίεβο (pics + video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστίνα Ψάλτη: Το νέο, συγκλονιστικό της μήνυμα για τον Στάθη Ψάλτη (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ! Στην εντατική Ελληνίδα κωμική ηθοποιός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Τηλεφώνησε στον Ερντογάν για να του ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του
- ΑΑΔΕ: Μέχρι τέλος Απριλίου οι δηλώσεις και η καταβολή φόρου πλοίων Α΄ κατηγορίας
- Δαμίγος (ΒΕΑ): 4 στους 10 μη μισθωτούς αντιμέτωποι με την απώλεια της πλήρους ασφαλιστικής τους κάλυψης
- Χρηματιστήριο: Έβγαλε αντίδραση με +2,94% η ΕΤΕ, κοντά στα 4 δισ. κεφαλαιοποίηση η ΒΙΟ, σε τροχιά υψηλών η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.