ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Χαμάς άρχισε απόψε την παράδοση ισραηλινών ομήρων στη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού (ΔΕΕΣ), στο πλαίσιο της συμφωνίας εκεχειρίας και ανταλλαγής κρατουμένων με το Ισραήλ, ανέφερε παλαιστίνιος αξιωματούχος στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Βίντεο που κοινοποιήθηκε σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης φέρεται να δείχνει αυτοκινητοπομπή της Χαμάς που μεταφέρει ομήρους προκειμένου να παραδοθούν στη ΔΕΕΣ.
Σύμφωνα με τον Σύλλογο Παλαιστινίων Κρατουμένων – μια μη κυβερνητική οργάνωση που υπερασπίζεται τους Παλαιστίνιους που κρατούνται σε ισραηλινές φυλακές – αναμένεται τις επόμενες ώρες η αποφυλάκιση 15 γυναικών και 15 παιδιών.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, με πληροφορίες από Times of Israel
Διαβάστε επίσης:
Δόμνα Μιχαηλίδου: Δεν καταργείται η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία
Παπαστεργίου: Έρχεται ψηφιακή πλατφόρμα για τα ζώα συντροφιάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ancient Kallos: Δέκα χρόνια ελληνικής κομψότητας αποτυπώνονται στο πρώτο λεύκωμα του οίκου
- Φάρμακα για την παχυσαρκία: Γιατί δεν αδυνατίζουν όλοι – Τι συμβαίνει, ο Πλούταρχος Τζούλης εξηγεί
- Jackaroo: Επεκτείνει τα καταστήματά της στην Ελλάδα και σχεδιάζει διεθνή παρουσία με έμφαση στο νεανικό κοινό
- Οι 2 εκπλήξεις του ΚΜ, το… άλλο ΠΑΣΟΚ, ο Τσίπρας και τα τρακτέρ, τι τρέχει με τις φρεγάτες ΜΕΚΟ, η συγκίνηση και ο Δένδιας