ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Είναι σύνηθες να λέμε ότι είμαστε σε κρίση αλλά οι κρίσεις είναι αλλεπάλληλες όποτε έχουμε χρέος να στηρίξουμε επιχειρήσεις και εργαζόμενους με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης από το βήμα της εκδήλωσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για την απονομή των βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας».
Ο πρόεδρος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα στην πρόσβασή της στην χρηματοδότηση και ιδιαίτερα στα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης.
Σχετικά με το φορολογικό νομοσχέδιο σημείωσε ότι αποτελεί χάδι για τους φοροφυγάδες και πλήττει τους πιο αδύναμους, ενώ υπάρχουν σύγχρονα εργαλεία που εάν εφαρμοστούν μπορεί να εντοπιστεί πιο εύκολα και όχι οριζόντια κι άδικα και η φοροαποφυγή και η φοροδιαφυγή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Σκρέκας: Πάνω από 120.000 νέες επιχειρήσεις άνοιξαν την τελευταία πενταετία
Χατζηδάκης: Η αντιπολίτευση απορρίπτει θετικές ρυθμίσεις για τους δανειολήπτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς θα είναι ο νέος Τειρεσίας – Το σχέδιο Ξηρουχάκη μετά το deal με την Equifax
- Χ. Χατζηχριστοδούλου (ΕΟΔΥ): Τα έργα του ΤΑΑ, οι εποχικές ιώσεις, τα fake news και οι στόχοι του 2026
- Βασίλης Σπηλιωτόπουλος: Τα πράγματα κρέμονταν από μια κλωστή
- Chanel La Pausa: H βίλα της Coco που φιλοξένησε τον Dalí και τον Churchill ανοίγει και πάλι τις πόρτες της