ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κρίση που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώθηκε και στην πορεία για την 50η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, με τις διάφορες ομάδες εντός του κόμματος να συμμετέχουν σε διαφορετικά μπλοκ, μακριά το ένα από το άλλο.
Με το μπλοκ του Δικτύου – Προοδευτικών Αριστερών Φοιτητών συμμετείχαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου και Αλέξης Χαρίτσης, οι οποίοι με άλλα μέλη των «6+6» επέλεξαν να μην ακολουθήσουν το «επίσημο» μπλοκ του κόμματος.
Η Έφη Αχτσιόγλου και ο Αλέξης Χαρίτσης ανέβασαν και σχετικές φωτογραφίες στα προφίλ τους στα social media.
Μάλιστα, ο κ. Χαρίτσης ανέφερε στην ανάρτησή του:
«Μισός αιώνας από την ηρωική εξέγερση.Για Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη. Η ρωγμή του ιστορικού χρόνου που εκπροσωπεί το Πολυτεχνείο είναι παντοτινή.Γιατί μας θυμίζει ότι τα αυταρχικά καθεστώτα ανατρέπονται, ότι η δύναμη δεν βρίσκεται στην ισχύ των λίγων, αλλά στις επιθυμίες των πολλών, ότι το πιο βαθύ σκοτάδι είναι μια στιγμή πριν τη λυτρωτική αυγή. Προχωράμε. Σταθερά στα ίδια βήματα. Στο δρόμο του Νοέμβρη».
Αντίθετα, στο «επίσημο» μπλοκ του κόμματος βρέθηκαν τα στελέχη που υποστηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να παραστεί και στην συγκέντρωση του μπλόκ στα Χαυτεία, στην οδό Σταδίου.
Ο κ. Κασσελάκης χαιρέτησε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που θα συμμετείχαν στην πορεία, φωτογραφήθηκε μαζί τους και στη συνέχεια…. αποχώρησε μετά από λίγα μέτρα, στρίβοντας δεξιά.
Στο μπλοκ ήταν η Ρένα Δούρου, με την οποία ο κ. Κασσελάκης πόζαρε αγκαζέ, αλλά και άλλα στελέχη του κόμματος, όπως η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δώρα Αυγέρη, η Ελένη Αυλωνίτου, ο Στέλιος Παππάς, ο Γιώργος Τσίπρας, ο Τρύφων Αλεξιάδης, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Πέτρος Παππάς.
Διαβάστε επίσης
Ολοκληρώθηκε η μεγάλη πορεία για την 50η επέτειο του Πολυτεχνείου
Στέφανος Κασσελάκης: Φωτογραφήθηκε στην πορεία για το Πολυτεχνείο και μετά έφυγε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φάμελλος σε Πολάκη: Στηρίζουμε την πρωτοβουλία Τσίπρα για προοδευτική κυβέρνηση – Η ενότητα είναι η ταυτότητά μας
- Τραμπ: Δεν θα ανανεώσω τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με Καναδά και Μεξικό
- Motor Oil: Στο 3,75% το επιτόκιο για το νέο ομόλογο 400 εκατ. ευρώ
- Γκουτέρες: Κίνδυνος ολοκληρωτικoύ πολέμου στη Μέση Ανατολή μετά τη νέα κλιμάκωση ΗΠΑ-Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.