ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φιντάν προς ΗΠΑ: Να αξιοποιήσουν περαιτέρω την επιρροή τους στο Ισραήλ, για να σταματήσει τις βλαβερές πολιτικές του
Το Ισραήλ δεν θα συμφωνήσει σε οποιαδήποτε προσωρινή εκεχειρία με τη Χαμάς έως ότου απελευθερωθούν οι περισσότεροι από 240 όμηροι που κρατούνται από το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα από την 7η Οκτωβρίου, όταν εξαπέλυσε την επίθεσή του.
“Το Ισραήλ αρνείται μια προσωρινή εκεχειρία που δεν περιλαμβάνει την επιστροφή των ομήρων μας”, δήλωσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής ομιλίας του.
Λίγο νωρίτερα, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν είχε δηλώσει ότι συζήτησε με τον Νετανιάχου για τη δυνατότητα να υπάρξουν “ανθρωπιστικές παύσεις” στη σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς ώστε να προστατευθούν οι Παλαιστίνιοι άμαχοι και να αυξηθεί η διαμονή της βοήθειας. Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, τουλάχιστον 240 όμηροι παραμένουν στα χέρια του παλαιστινιακού κινήματος.
Διαβάστε επίσης
ΕΕ: Επικοινωνία Ζοζέπ Μπορέλ με τον υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ ‘Ελι Κοέν
Ισραηλινός βομβαρδισμός στο νοσοκομείο Αλ Σίφα της Γάζας
Νετανιάχου προς Χεζμπολάχ: Mην μας δοκιμάζετε, θα το πληρώσετε ακριβά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φαραντούρης για Σδούκου: Προεκλήθην – Στην προσβολή δεν μπορείς να σιωπάς, μακριά από εμάς ο σεξισμός
- Σαουδική Αραβία: Επανεκκινεί τον κρίσιμο πετρελαιαγωγό που παρακάμπτει το Ορμούζ
- ΔΙΑΣ: Μέσω IRIS Payments 7 στις 10 άμεσες πληρωμές στην Ελλάδα το 2025 – Περίπου 126,4 εκατ. συναλλαγές, αξίας €10,9 δισ.
- Τουρισμός: Αύξηση 7,2% στις ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Ιούλιο και 12% στο εξάμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.