ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν έχει φθάσει σε αδιέξοδο, σχολίασε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ερωτηθείς από δημοσιογράφους για σχετική δήλωση του αρχηγού του γενικού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας, στρατηγού Βαλέρι Ζαλούζνι.
Όπως είπε ο Πεσκόφ, όλοι οι στόχοι της Μόσχας θα επιτευχθούν και είναι παράλογο να μιλάει το Κίεβο για νίκη επί της Ρωσίας στο πεδίο της μάχης.
“Το καθεστώς του Κιέβου έπρεπε εδώ και καιρό να αντιληφθεί ότι ακόμη και να μιλάμε για κάποιου είδους προοπτική νίκης επί του πεδίου είναι παράλογο. Όσο νωρίτερα το αντιληφθεί αυτό το καθεστώς του Κιέβου, τόσο νωρίτερα θα προκύψουν κάποιες προοπτικές”, είπε ο Πεσκόφ.
Ο Πεσκόφ έκανε το παραπάνω σχόλιο απαντώντας σε ένα άρθρο του Ζαλούζνι στον Economist στο οποίο γράφει ότι ο πόλεμος κινείται προς ένα νέο στάδιο στασιμότητας και φθοράς των συγκρούσεων, μια φάση που θα μπορούσε να επιτρέψει στη Μόσχα να ανασυντάξει τις στρατιωτικές της δυνάμεις.
Σε ερώτηση σχετική με το νέο πακέτο αμερικανικών κυρώσεων εις βάρος της Ρωσίας, οι λεπτομέρειες του οποίου αναμένεται να ανακοινωθούν αργότερα σήμερα, ο Πεσκόφ απάντησε ότι αυτές πλήττουν εκείνους που τις επιβάλλουν και εκτίμησε ότι θα επιβληθούν και άλλες στο μέλλον.
Διαβάστε επίσης:
Στην Κίνα μεταβαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Συνάντηση με Σι Τζινπίνγκ αύριο
Συναγερμός για τον καιρό – Προειδοποίηση Καλλιάνου για πλημμύρες – Δείτε σε ποιες περιοχές
Ουκρανία: Ο Ζελένσκι επισκέφθηκε στρατεύματα στην πόλη Αβντίιφκα στην ανατολική Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒΑΞ: Τα επόμενα ορόσημα στη Γραμμή 4 του Μετρό – Μπλοκαρισμένος παραμένει ο σταθμός «Ευαγγελισμός»
- Στα χέρια ΤΕΡΝΑ – ΜΕΤΚΑ η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου – Σύμβαση 300 εκατ. ευρώ
- H super Eurobank και το θολό story της Alpha, το ράλι της ΕΥΔΑΠ, o Paulson και ο Εξάρχου, τo shopping της Αγγελικούση, το placement του Σίψα, o Greg και οι 15 βουλευτές, o Μαργώνης της Παπαστράτος στο My Story και ποιος επιχειρηματίας «αποθεώνει» Τσίπρα!!
- Διονύσης Θεοδωράτος: Απαιτείται συλλογική προσπάθεια και τρεις προϋποθέσεις για την ηλεκτροδότηση των ακτοπλοϊκών πλοίων στα λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.