ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Εμανουέλ Μακρόν θα είναι τελικά ο πρόεδρος της Γαλλίας εκτιμούν οι μεγάλες εταιρείες δημοσκοπήσεων της Γαλλίας, λίγο μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των γαλλικών εκλογών.
Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν η Ipsos και η Harris, οι οποίες θεωρούν πως ο Μακρόν θα πάρει 62% με 64% και η Λε Πεν 36% με 38%
Τον Μακρόν στηρίζει η πλειοψηφία των άλλων υποψηφίων του πρώτου γύρου, την ώρα που η Λεπέν έχει αρχίσει να κάνει άνοιγμα προς τη Δεξιά, ενώ αναμένεται να επιχειρήσει να επιτεθεί στον Τύπο. Πάντως, ο υποψήφιος της Αριστεράς. Ζαν Λυκ Μελανσόν, ζήτησε από τους ψηφοφόρους του να μην συμμετέχουν στον δεύτερο γύρο, αρνούμενος να υποστηρίξει κάποιον από τους δύο υποψηφίους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μαρίν Λεπέν: «Το πρώτο βήμα έγινε – Ώρα να ελευθερώσουμε τους Γάλλους πατριώτες»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γαλλικές εκλογές: Όλοι (πλην Μελανσόν) εναντίον της Λεπέν στο δεύτερο γύρο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γαλλικές εκλογές: Στο 81% η συμμετοχή, ολοκληρώθηκε η διαδικασία στα περισσότερα εκλογικά κέντρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης vs Αντιπολίτευση: Δύο ή τρεις κινήσεις πριν το ρουά-ματ;
- Ελλάδα – Τουρκία: Τι μπορούμε να περιμένουμε στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Πλειστηριασμοί: Από τη βάση της «Ιόνιος Τεχνική» έως τη βίλα Πρινιωτάκη στον Γέρακα
- To μεγάλο δίλημμα του ΚΜ και ο Τραμπ, το «πάρτι» του Γεραπετρίτη, ο Τασούλας με τους «αριστερούς» του Σημίτη και οι business του κατασκόπου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.