ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έλληνες εφοπλιστές: Παγκόσμιοι πρωταθλητές στα τάνκερ με στόλο αξίας 66,3 δισ. δολ. – Πρωτιά και στις νέες παραγγελίες
Η Minerva Marine, του Ανδρέα Μαρτίνου, πρόσθεσε στον στόλο της ένα πλοίο της κατηγορίας ice class A.
Η Minerva, σύμφωνα με ναυλομεσιτικές πηγές, κατέβαλε το ποσό των 66 εκατομμυρίων δολαρίων για ένα σύγχρονο LR2 τάνκερ, χωρητικότητας 110.000 dwt, το οποίο ναυπηγήθηκε στο Shanghai Waigaoqiao, με το όνομα Hibernian Tide, από την Oxley Shipping.
Πρόκειται για τη δεύτερη αγορά LR2 ίδιας ηλικίας από την Idan Ofer. Η δεύτερη αγορά, αφορά πλοίο χωρητικότητας 114.200 dwt που η VesselsValue αναφέρει ότι η αγοραία αξία αυτού του πλοίου είναι περίπου 69 εκατομμύρια δολάρια.
Η εταιρεία δεξαμενοπλοίων του Ανδρέα Μαρτίνου διαθέτει 57 πλοία.
Διαβάστε επίσης:
ΕΛΙΝΤ: Διήμερο συνέδριο ναυτικής τεχνολογίας στο Ευγενίδειο
Lomar Shipping (Οικογένεια Λογοθέτη): Νέα χρηματοδότηση 37,5 εκατ. δολαρίων από την Macquarie
Αγγελική Φράγκου: Η εναλλαγή των επιχειρηματικών μοντέλων πλοιοδιαχείρισης των 185 πλοίων της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Η συμβολική προσθήκη του επιθέτου Βαρδινογιάννη και η ένωση δύο ιστορικών οικογενειών
- Rheinmetall: Έκλεισε με τη Ρουμανία το μεγαλύτερο διεθνές συμβόλαιο της ιστορίας της
- Δημοσκόπηση Pulse: Ανατροπές στην αντιπολίτευση μετά τα νέα κόμματα Τσίπρα και Καρυστιανού – Στο 29,5% η ΝΔ
- Μάρκο Ρούμπιο: Εξετάζεται ακόμη η σύμβαση 14 δισ. δολαρίων για την πώληση όπλων στην Ταϊβάν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.