ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο MLS και πλέον είναι… έτοιμος να μονομαχήσει με τον Λιονέλ Μέσι και τον Έντουαρντ Λέβεν για τον τίτλο του καλύτερου νεοεισερχόμενο παίκτη στο πρωτάθλημα, «MLS Newcomer of the Year».
Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ έκανε θραύση με τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι και σε έξι παιχνίδια σημείωσε 11 γκολ.
Από την άλλη, ο Έλληνας επιθετικός της Ατλάντα Γιουνάιτεντ σκόραρε 17 φορές σε 27 ματς, όντας ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος.
Ο Έντουαρντ Λέβεν σε 29 παιχνίδια έχει έξι γκολ και 9 ασίστ.

Διαβάστε επίσης:
Μέσι: Οι Σαουδάραβες σκέφτονται τον δανεισμό του
Λιονέλ Μέσι: Μετά το χρυσό συμβόλαιο στις ΗΠΑ αγόρασε έπαυλη $10,8 εκατ. στη Φλόριντα
Λίλαρντ: Ξέρω σε ποια ομάδα πήγα, ο Αντετοκούνμπο χρειάζεται να είμαι αυτός που είμαι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΩΚΕΑΝΙΔΑ 2026: Η ναυτική παράδοση στο επίκεντρο της Αθηναϊκής Ριβιέρας
- Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Ελλάδα και Τουρκία να επιλύσουν τις θαλάσσιες διαφορές μέσω διαπραγματεύσεων
- Πιερρακάκης για τις αναταραχές στη Γαλλία: Η βία δεν είναι ποτέ ανεκτή – Δοκιμάζονται οι αγορές ομολόγων της Ευρώπης
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Alpha Bank, ΔΕΗ, Lamda, Τράπεζα Πειραιώς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.